Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEMAS BERGAMA ŞUBESİ AÇILDI

        SERTAN ERGİT

        İZMİR (İHA) - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAS) Bergama Şubesi açıldı.

        Kınık Garajı yanındaki binada yapılan açılışa Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Atlam ve Ali Kahyaoğlu, TEMAS İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş, Dernek Başkanı Veli Mantar, Başkan Yardımcısı Akın Yasa, Berksav Başkanı Mustafa Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Kemal Eroğlu, Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Dinçer, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

        Açılış öncesi bir konuşma yapan Dernek Başkanı Veli Mantar, dernek binasının açılmasında desteği olanlar teşekkür etti. Temas İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş ise İzmir'de 15'inci şubelerini açtıklarını belirtti.

        Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise "Bugün burada Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin açılışındayız. Kendilerinin bu ülke için, vatanın korunmasında ve birliğin sağlanmasında çok büyük emekleri var. Çok sayıda meslektaşlarını kaybettiler. Çok sayıda şehit hala veriyoruz. Dileğimiz bundan sonra bu acılı günleri bir daha yaşamamak. Ayrıca yıllardır sürdürdükleri bazı mücadelelerde var. Özellikle özlük hakları ile ilgili. Umarım o konuda da çok yakında bir gelişme olur" dedi.

        Yapılan konuşmalar ardından Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, TEMAS İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş ve Dernek Başkanı Veli Mantar tarafından kurdele kesilerek bina hizmete açıldı.

        (SE-Y)

        07.06.2016 13:47:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler