Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DURSUNBEY PROTOKOLÜ İLK ORUCUNU ŞEHİT AİLESİ İLE AÇTI

        HÜDAYİ DEMİRHAN

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Kaymakamı ve Dursunbey Belediye Başkanı, Ramazan ayının ilk orucunu Şehit Faruk Gezen'in ailesi ile birlikte açtı.

        Dursunbey protokolü Ramazan ayının ilk gününde iftarını şehit Faruk Gezen'in ailesi ile birlikte açtı. Şırnak'ın Cizre ilçesinde geçtiğimiz aylarda seyir halindeki zırhlı aracın geçişinde meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Faruk Gezen'in Durabeyler mahallesindeki ailesini ziyaret eden Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve eşi, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve eşi, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ömer Faruk Gürsoy ve Kaymakamlık Sosyal Hizmetler Müdürü Mesut Gültekin şehit ailesi ile birlikte iftar yaptı.

        Ramazan ayının ilk gününde kendilerini yalnız bırakmayan Dursunbeyli yöneticilere teşekkür eden Şehit Babası Arif Gezen, konuklarını mahalle girişinde karşıladı. İftar öncesinde aile ile birlikte bir süre sohbet eden protokol daha sonra okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlarını açtı. Yemek sonrası bir açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, "Vatanı uğruna hiç çekinmeden canını feda eden değerli kardeşimiz Faruk Gezen'in biricik ailesi ile birlikte şu mübarek ayın ilk gününde oruçlarımızı açtık. Değerli Kaymakamımız ile birlikte Şehit ailemizin her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik. Bu sebeple Ramazan ayının ilk gününde ailemizi yalnız bırakmak istemedik. Yüce mevlam şehidimize rahmet eylesin" dedi.

        (HD-ÖK-Y)

        07.06.2016 14:10:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler