Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE'DE VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI YEMEK DAĞITTI

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından Merkez Mahallesi'nde kurulan iftar çadırında Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği verilecek. İftar çadırına gelemeyen hasta ve kimsesiz vatandaşların yemekleri ise göreviller tarafından evlerine götürülüyor.

        Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Nokta cami yanına kurulan iftar çadırını ziyaret eden Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı vatandaşlarla sohbet edip talep ve şikayetlerini dinlediler. İftar saati yaklaştığında karavanaların başına geçen Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Saygılı vatandaşlara kepçe ile yemek dağıttılar. Yemek dağımı bittiğinde ise kendileride yemek alarak vatandaşlarla birlikteoruçlarını açıp yemek yediler.

        Vali ve Belediye Başkanı iftar yemeğinin ardından çay içip vatandaşlarla teravih namazına kadar sohbet ettiler. Vali ve Belediye başkanı ile yemek yiyen vatandaşlar ise kendilerine gösterilen yakın ilğiden bir hayli memnun oldukları gözlendi.

        (BÖ)

        08.06.2016 12:41:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler