Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'NİN ORDU HEDEFİ YÜZDE 75

        - AK PARTİ ORDU İL BAŞKANI UĞUR ÇELENK:

        - "İLK SEÇİMLERDE ORDU'DAN YÜZDE 75 OY ORANI HEDEFLİYORUZ"

        METİN AKYÜREK

        ORDU (İHA) - AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ordu teşkilatı olarak ilk seçimlerde il genelinde yüzde 75 oy oranı hedeflediklerini açıkladı.

        Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar programı nedeniyle Gölköy 'e giden İl Başkanı Uğur Çelenk ve başkan yardımcıları, ilçe teşkilatını ziyaret ederek yönetim kurulu ile toplantı yaptı.

        Toplantının başında AK Parti Gölköy İlçe Başkanı Enver Katırcı, ilçedeki çalışmalar hakkında bir brifing sundu. Brifingin ardından bir açıklama yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, son 14 yılda yapılan tüm seçimlerde Gölköy'de birinci parti olduklarını belirterek, "Daha çok gayret istiyorum. Biz ilk seçimlerde kendimize yüzde 75 oy oranını yakalamak konusunda bir hedef koyduk. Milletimizin desteği ile bunu yakalayacağız. Bize düşen çalışmak, yollara düşmek, Gölköy'ü nakış nakış bir daha yeniden işlemek olacaktır. Bende bir Gölköylü olarak Gölköy'de hiç bir eksikliğe tahammül edemeyecek, müsamaha gösteremeyeceğim. Gölköy'de sıfır hata istiyorum. Benim yüzümü kara çıkarmayın" dedi.

        İlçe yönetim kurulu toplantısına AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, İl Başkan Yardımcısı Özgür Çelenk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yavuz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

        (MAK-SLH-Y)

        08.06.2016 12:42:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler