Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN EROĞLU'NDAN ÇAT KAPI ZİYARETLER

        NURHAN İÇMEZ

        TOKAT (İHA) - Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çat kapı ziyaretler yaparak vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

        Ramazan ayında esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Eroğlu, çat kapı ev ziyaretlerine de başladı. Belediye olarak görevlerinin sadece yol, kaldırım yapmak olmadığını, sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini ifade eden Başkan Eroğlu, bu düşünceden yola çıkarak Tokat Belediyesi bünyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nü oluşturduklarını, Sosyal Market ve Aşevi ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıklarını belirtti. Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusunda olduklarını dile getiren Başkan Eroğlu, "Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkanlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz. Yine Ramazan ayı kapsamında 42 mahallenin tamamını kapsayacak şekilde 23 gün iftar yemeği vereceğiz. Ayrıca şehit ailelerimizle, STK ve yetimlerimizle iftar yapacağız. Amacımız bir gönül sofrası oluşturarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde tüm gönüllere dokunmaktır" diye konuştu.

        (Nİ-SLH-Y)

        08.06.2016 15:16:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler