Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇİĞLİ'DE DİKKAT ÇEKEN KONUT PROJESİNE YOĞUN İLGİ

        İZMİR (İHA) - İzmir'de Çiğli ilçesinde, yedi dönüm arazi üzerine kurulan ve iki blokta toplam 137 daireden oluşan konutlar büyük ilgi gördü.

        Çiğli ilçesindeki Balatçık'ta yapımına başlanan konutlar, yatırımcıların dikkatini çekti. Yedi dönüm arazi üzerinde iki blokta toplam 137 daireden oluşan Park Yücesoy, doğal yaşam keyfi nedeniyle yoğun ilgi gördü. Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Balatçık'ın üniversite, eğitim kurumları ve sanayi bölgeleri nedeniyle çekim merkezi haline geldiğini, proje lansmanının ardından kısa sürede satışlarda yüzde 50 seviyesine ulaştıklarını söyledi. Park Yücesoy'un mimari ve teknik özellikleriyle dikkat çektiğini belirten Yücesoy, "A ve B bloktan oluşan sitede her bloğun ayrı havuzu ve fitness merkezi var. Konutlarda üçlü ankastre set yer alıyor. Güvenlikli ve otoparklı bir site. A Blokta 1 + 1, B blokta ise 2 + 1 tiplerinde daireler yer alıyor. Ulaşım olanakları açısından avantajlı bir bölge. Metro ve otoban çıkışına çok yakın konumda. Ana cadde olduğu için, dolmuş otobüs hattının da üzerinde" diye konuştu.

        Cem Yücesoy, şöyle devam etti:

        "Firma kredisi kullanmak isteyenler de, yüzde 50 peşin, 15 ay vade farksız ödeme planından yararlanıyor. Projenin altında ise bin metrekarelik tek parça ticari ofis alanı olacak. Kurumsal firmalarla görüşmelerimiz sürüyor."

        (HG-Y)

        09.06.2016 12:58:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler