Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YAŞLI KADINA TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

        UTKU YAŞAR CÜCE

        ÇANAKKALE (İHA) - Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, yaşlı ve yatalak hasta olan kadını evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye hediye etti.

        Ayvacık Hamdibey Mahallesi'nde yaşayan 76 yaşındaki Zehra İşgüzar, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'den tekerlekli sandalye istedi. Başkan Mehmet Ünal Şahin'de İşgüzar'ın isteğini geri çevirmeyerek, yaşlı kadını evinde ziyaret etti. Yaşlı kadına tekerlekli sandalye hediye eden Şahin, "Yaşlı teyzemizin isteğini geri çevirmedik. Bu hayırlı günlerde teyzemizin yüzündeki sevinci görünce biz de çok mutlu olduk. Belediye olarak vatandaşlarımıza yönelik sosyal hizmetleri Ramazan ayı öncesinde de yapıyorduk. İmkanlarımız doğrultusunda bu tür sosyal hizmetlerle vatandaşlarımızın bir ihtiyacını karşılamanın önemli olduğunu biliyoruz. Amacımız ihtiyaç sahiplerinin yaşamlarına mutluluk katmak ve insan olmanın onuru gereği yaşam standartlarını bir nebze de olsa iyileştirmek, yaşam kalitesini arttırmak. Bu doğrultuda bilinçli, sorumlu sosyal belediyecilik anlayışımızdan hareketle bu yardımlarımız sürecek" dedi.

        Yardımdan dolayı çok mutlu olan Zehra İşgüzar, Başkan Şahin'e teşekkür etti.

        (UYC)

        09.06.2016 15:52:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler