Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ KARATEDE AVRUPA İKİNCİSİ

        İSTANBUL (İHA) - Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda ikinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

        Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor. 19-21 Mayıs 2016 tarihinde Düzce'de düzenlenen Türkiye Karate Takım Şampiyonası'na katılan kulüp sporcuları şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti. Şampiyonada, 'Yusuf Kara, Muhammed Furkan Kara, Ahmet Hakan Bolat'tan oluşan Genç Erkek Takım ve 'Beyza Nur Ay, Emine Korkutmuş ve Bigem Giroğlu'nda oluşan Büyük Bayan Takım, Kata kategorisinde şampiyon oldu.

        27-29 Mayıs 2016 tarihinde Sırbistan'da düzenlenen Yıldızlar Balkan Karate Şampiyonası'nda ise Şule Azra Akbulut 3. Olarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada 'Rumeysa Zurnacı, Şule Azra Akbulut ve Ayça Altınbaş'tan oluşan Bayan Takımı ise Kata dalında 3. oldu.

        4-5 Haziran 2016 tarihinde Kocaeli'nde gerçekleştirilen Avrupa Kulüpler Karate Takım Şampiyonası'nda ise 'Yusuf Kara, Muhammed Furkan Kara ve Ahmet Hakan Bolat'tan oluşan Genç Erkek Takım ile 'Beyza Nur Ay, Emine Korkutmuş, Bigem Giroğlu'ndan oluşan Büyük Bayan Takım, Kata kategorisinde Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

        (EY-ÖZ-Y)

        09.06.2016 17:11:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler