Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA'DA 400 AİLEYE GIDA YARDIMI

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'da KEJANDER (Kejan Aşireti) ve Aydınlık Dünya Vakfı tarafından maddi durumu kötü olan 400 aileye gıda yardımında bulundu.

        Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa'da vakıflar ve dernekler tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda yardımı yapılıyor. Kejan Aşireti Derneği(KEJANDER) ve Aydınlık Dünya Vakfı Şanlıurfa'da 400 aileye gıda yardımında bulundu. KEJANDER Genel Başkanı Dr. Mehmet Cerrah Kıran, bu yıl ramazan ayında KEJANDER Derneği adına 200, Aydınlık Dünya Vakfı adına da 200 olmak üzere toplamda 400 aileye gıda yardımında bulunduklarını hatırlatarak, yardımların ise Şanlıurfa kent merkezi ile Bozova, Hilvan, Siverek ve Ceylanpınar ilçelerinde dağıtıldığını kaydetti. Yardımların önümüzdeki yılda devam edeceğini belirten Kıran, "Önümüzdeki sene daha çok aileye yardımda bulunmayı planlıyoruz. Yardımlarımızı sadece Şanlıurfa ile sınırlı tutmayacağız. Diyarbakır, Bingöl, Elazığ, Siirt, Batman gibi illerde de fakir fukaranın yanında olmaya çalışacağız. Dernek ve vakıf olarak buna benzer birçok faaliyette bulanacağız. Amacımız Şanlıurfalı hemşehrilerimize hizmet etmektir, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyoruz" dedi.

        (SD-Y)

        10.06.2016 14:31:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler