Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ DÜLGER, İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

        MEHMET ALİ DAĞ

        KİLİS (İHA) - Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) önderliğinde inşaat sektörünün temsilcileri ile AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        KİTSO konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya KİTSO Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, KİTSO Genel Sekreteri Mehmet Murat Sakar, sektörün kendi aralarında seçtikleri temsilcilerinden Ahmet Nalçacıoğlu, Abdulkadir Tanrıaşıkı, Rıdvan Savaşçıoğlu, Ahmet Nedim Özçelebi, Ayhan Kudeyt, Ferhat Oruç katıldı. Son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşılması için yaşanan sıkıntıların çözüm noktasında neler yapılacağı ele alındı.

        Ayrıca yaklaşık 8 aydır belirsizliğe dönüşen Polateli-Şahinbey OSB'nin son durumu ve atılacak adımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

        (MAD-SD-Y)

        11.06.2016 10:14:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler