Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞAMPİYONLARA BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

        BAHADIR DEMİRÇEVİREN

        BALIKESİR (İHA) - Küçük Erkekler Bocce Türkiye Şampiyonası'nda ikinci olan öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker'i ziyaret ederek kurumun kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

        23 - 24 Mayıs 2016 tarihleri arasında Mersin'de yapılan Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2015-2016 sezonu faaliyet programında yer alan Küçük Erkekler Bocce Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Dursunbey 125.Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, Ferdi Örs, Recep Çimen, Serkan Güçlü ve Yıldıray Sert, okul müdürü Sinan Işıktaş, Beden Eğitimi Öğretmenleri Ferit Uslu, Abdullah Boyacı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Şahan Çöker'i makamında ziyaret etti.

        Dursunbey 125.Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Sinan Işıktaş, okulun eğitim öğretim durumu ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki çalışmaları, Beden Eğitimi Öğretmenleri Ferit Uslu, Abdullah Boyacı da öğrencilerin müsabaka süreçleri ve başarıları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, Küçük Erkekler Bocce Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan öğrencilerle tek tek tanışarak kazandıkları bu büyük başarı ile ilgili bir süre sohbet etti. Hem Balıkesir'i hem de okullarını en iyi şekilde temsil ettikleri için öğrencileri ayrı ayrı tebrik eden Müdür Çöker, Türkiye ikincisi olmalarında emeği geçen başta aileleri olmak üzere okul yönetimi ile öğretmenlerine teşekkür ederek, başarılarının artarak devam etmesini diledi.

        Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürümüz Şahan Çöker'in öğrencilerimize bisiklet takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

        (BD-

        11.06.2016 10:29:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler