Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR İFTAR SOFRASINI ŞALPAZARI İLÇESİNE KURDU

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi açık hava iftarlarında insanları bir araya getirmeye devam ediyor.

        Trabzon Büyükşehir Belediyesi iftar sofrasını dün akşam Şalpazarı ilçesinde kurdu. Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, kamu kurumları ve STK temsilcileri ile vatandaşlar hazır bulundu.

        İftar programının ardından katılımcılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, asla siyasi ayrım yapmadıklarını belirterek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

        "Millet olarak birlik ve beraberliğimizi gösteren Bu Ramazan iftarının ebediyete kadar birliğimize işaret olmasını Yüce Allah'tan temenni ediyorum" diyen Başkan Gümrükçüoğlu, "Biz hep biriz, beraberiz. Askerlerimiz polislerimiz Güneydoğumuzda memleketimizin birlik ve beraberliğini korumak için mücadele ediyor, canlarını çekinmeden ortaya koyuyorlar. İki genç evladımızı çok yakın bir geçmişte Şalpazarı'mızda burada ebediyete uğurladık. Şehitlerimiz Deniz Sözleşmeli Er Alper Al ve Er İsa Ergin'imizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ben bütün evlatlarımıza dualarınızı istiyorum" ifadelerini kullandı.

        (OK-ÖS-Y)

        15.06.2016 14:05:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler