Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ İL BAŞKANI HORTUM YAŞANAN KÖYÜ ZİYARET ETTİ

        - AK PARTİ İL BAŞKANI NURETTİN DOĞANAY:

        - "YARALAR KISA SÜREDE SARILACAK"

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, hortum felaketi yaşanan Bolu'nun Göynük ilçesi Çaylak Köyü Seferler Mahallesinde incelemelerde bulundu. Doğanay, "Yaralar en kısa sürede sarılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

        AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Göynük AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Bayraktar ve Mümtaz Altınbaş ile felaketi yaşayan Çaylak Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

        AFAD ve İl Özel İdaresi kanalıyla afetzede köy halkına nasıl yardımda bulunacakları noktasında İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer'le de durum değerlendirmesi yapan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, "7 hanesi bulunan Çaylak Köyü Seferler Mahallesi'nde saat 20:00'da dolu yağışı sonrasında başlayan ve 3 dakika devam eden hortum sonrasında evlere 3 ev, 3 kümes, 2 ahır ile elektrik trafosu zarar gördü. Mahallede bulunan caminin minaresi yıkıldı. İlk olarak vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Rabbim daha büyük felaketlerden hepimizi korusun. Can kaybının olmaması sevindirici tarafı. Devletimiz güçlüdür. AFAD zaten gerekli hasar tespitlerini yaptı. Ankara'da da yardım konusunda biz de üzerimize düşeni yapacağız ve yaralar en kısa zamanda saracağız" dedi.

        (BV-Y)

        15.06.2016 18:07:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler