Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'DEKİ O ŞİRKET HEDEF BÜYÜTTÜ

        İZMİR (İHA) - Bir yapı marketin Ege Bölge Sorumlusu Serkan Yüksel, lojistik yatırımlara önem verdiklerini kaydederek, oluşturulan bayilerin gücü ile Ege Bölgesi'ndeki yapı market pazarına girmek istediklerini söyledi.

        İzmir'in Gaziemir ilçesinde, yaklaşık 5 bin metrekare depolama alanı ile hizmet veren Kahraman 35 Yapı Market, ağını genişletiyor. Ege Bölge Sorumlusu Serkan Yüksel, gerek ekipman, gerek uzman ekip gerekse de ürün çeşitliliği konusunda kaliteyi artırdıklarını ifade ederek, bayilere daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarının altını çizdi. Yüksel, "Bayilerimizin gücü ile Ege Bölgesi'ndeki yapı market pazarına girmek istiyoruz. Bunun için de öncelikli olarak ürünlerin sağlıklı ve düzgün depolanacağı alan oluşturmaktı ki bizde bunu gerçekleştirdik. Ürünlerin başta bayiler olmak üzere tüm müşterilere eksiksiz ve doğru gitmesi için de gerekli olan uzman ekibimizi de oluşturduk. Böylelikle yanlışı en aza indirgemiş olduk" dedi.

        "ÖNCELİK EGE BÖLGESİ"

        Önce İzmir'de, daha sonra Ege Bölgesi'nde son olarak da tüm Türkiye'de şubeleşmek istediklerini ifade eden Yüksel, belirlemiş olduğumuz hedefler doğrultusunda adımların atıldığını ve bayi ağının genişlediğini dile getirdi. Yüksel, şöyle devam etti:

        "Sene başında belirlediğimiz hedeflerin birkaç adım önündeyiz. İzmir ve Ege Bölgesi'nde hızlı bir bayi ağımız oluştu. Şu an için onların memnuniyeti bizim için çok önemli. Hedeflerimiz tutmaya devam ettikçe Ar-Ge yatırımlarını arttırarak yapı market anlayışını İzmir'e yerleştirmek istiyoruz. Daha sonra tüm ürünlerin bir yerden tedarik edilmesinin müşterilerimize sağladığı kolaylığı ülkemizin belli noktalarına merkezler oluşturup toptan müşteri portföyümüzü arttırmak istiyoruz."

        (MD-HG-Y)

        16.06.2016 10:31:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler