Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİNİK ÖĞRENCİLER OKULUN YORGUNLUĞUNU UÇURTMA UÇURARAK ATTI

        KARS (İHA) - Arpaçay Kaymakamlığı'nın katkılarıyla Taşdere ve Tepeköy İlköğretim okullarında 2015-2016 eğitim ve öğretim yılsonu etkinliği kapsamında 'Uçurtma Şenliği' yapıldı.

        Kaymakam Lokman Önder'in girişimleriyle hediye edilen uçurtmalar öğrencilere dağıtıldı. Uçurtmalarını alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, öğretmenler öğrencileri uçurtma uçurulmaya uygun bir alana pikniğe götürerek önce piknik yapıldı. Ardından da uçurtmalar uçurulmaya başladı.

        İlk defa uçurtma heyecanı yaşayan öğrenciler hazırladıkları uçurtmaları büyük bir heyecanla uçurtmaya çalıştı. Bazı öğrenciler uçurtmalarını uçurmayı başarırken, bazıları öğretmenlerin yarımıyla ancak uçurtmaları uçurabildi. Uzun ders yılı sonrasında öğrenciler 'Uçurtma Şenliği' ile derslerinin yorgunluğunu atma fırsatı buldu.

        Uçurtma uçurmanın zor olduğunu ifade eden öğrenciler, yıl boyunca derslerdeki yorgunluklarını uçurtma uçurarak attıklarını ve bu günün güzel bir anı olduğunu söylediler.

        Uçurtma şenliği sonunda öğretmen ve öğrenciler, Kaymakam Lokman Önder'e öğrencilerin mutluluğuna katkıda bulunduğu için teşekkür ettiler.

        (IÇ-AA-Y)

        16.06.2016 12:55:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler