Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYLİKOVA SAİDE ALP ANAOKULU'NUN YAPIMINDA SONA GELİNDİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in Beylikova ilçesinde, 2015 yılı kasım ayında yapımına başlanan Saide Alp Anaokulu'nun inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

        Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp'in "Eğitime yüzde yüz destek" projesi kapsamında annesi Saide Alp adına yaptırdığı anaokulunda, 4 dersliğin yanı sıra okuma ve dinlenme salonları, kreş odası, uyuma odaları, oyun odaları ile yemek salonları yer alıyor. Başkan Alp, 125 anaokulu ve 25 kreş öğrencisi kapasiteli anaokulundaki son inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Özkan Alp, inşaat çalışmalarının hızlı ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alp, "Bu okul ilçemizin kreş ve anaokulu düzeyindeki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek, modern ve bağımsız bir anaokulu olacak" dedi.

        2016 yılı Temmuz ayında geçişi kabul alacak olan anaokulu, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı itibariyle de faaliyetlerine tamamen başlamış olacak.

        (KÇ-MET-Y)

        16.06.2016 13:44:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler