Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DURSUNBEY'DE 6360 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

        HÜDAYİ DEMİRHAN

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde toplamda 6 bin 360 öğrenci karnelerini aldı. Sadullah Özer İlkokulunda düzenlenen karne törenine Kaymakam Yaşar Aksanyar ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'da katıldı.

        Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde ana sınıfı, ilk ve orta öğretim okullarında okuyan 6 bin 360 öğrenci yılsonu tatiline girdi. Karnelerini alan öğrenciler sevinç ve hüznü bir arada yaşadı. Notları yüksek olanlar sevinç gözyaşı dökerken zayıf alanların ise endişesi gözlerine yansıdı.

        Dursunbey Sadullah Özer İlkokulu 3/C ve 4/D sınıflarında düzenlenen karne alma programına Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir'de katıldı. İlk olarak 3/C sınıfında öğrenim gören öğrencilere karnelerini veren Kaymakam ve Belediye Başkanı 2015/2016 eğitim öğretim yılını tamamlayan tüm öğrencileri kutladılar. Konuşmaların ardından öğrenciler protokol mensuplarının elinden karnelerini almanın mutluluğunu yaşadılar. Karnelerin verilmesinin ardından ise öğrenciler ile toplu hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam ve Belediye Başkanı öğrenciler ile birlikte sıralara oturdular. Daha sonra 4/D sınıfına geçen protokol burada da öğrencilere karnelerini dağıttılar.

        Programın ardından konuşma yapan Dursunbey Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. TEOG sınavlarında 3 Türkiye şampiyonu çıkardıklarını ifade eden Gökdemir, Öğrencilere ve velilerine teşekkür etti. Milli Eğitim İlçe Müdürü Ümit Gökdemir ayrıca karnesi zayıf olan öğrencilerin üzülmemesi gerektiğini ifade ederken, velilerden de olumsuz davranışlarda bulunmamaları gerektiğine vurgu yaptı. Öğrencilere karnelerini dağıtan öğretmenler, tatilde bol bol Kitap okumalarını tavsiye ederken bazı ödevler vererek bu 15 günlük süreyi iyi değerlendirmelerini istedi. Okullarda Belediye tarafından dağıtılan Karne kapları içinde teşekkür eden Gökdemir, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın kendilerine her zaman destek olduğunu ifade etti.

        (HD)

        17.06.2016 14:15:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler