Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KULP'TA KARNE SEVİNCİ

        MUHSİN TAŞ

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde karne dağıtım töreni düzenlendi.

        Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu ve Vali Nafiz Kayalı İlkokulu'nda yapılan törenlere, İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Garnizon Komutanı Yarbay Dr. Yusuf Küçükbaşol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pahlivanoğuları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Sınıflara girerek öğrencilerle sohbet edip, karne dağıtan Dülgeroğlu, öğrencilerden tatil süresince dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını istedi. Dülgeroğlu, "İyi olan öğrencimiz, daha da iyi olmak için, kötü olan öğrencimiz de iyi olmak için çalışmalı. İnşallah hedeflediğiniz yerlere gelirsiniz" dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları ise, öğrencilerden tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyerek, "Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol bol kitap okumalısınız. Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız" diye konuştu.

        (MT-MP-Y)

        17.06.2016 15:42:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler