Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜMRANİYE'DE YÜZLERCE VATANDAŞ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

        İSTANBUL (İHA) - Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına yüzlerce vatandaş katıldı. Programda konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Ümraniye'de hiç kimse aç ve açıkta kalmasın diye 6 ayrı noktada iftar veriyoruz" dedi.

        Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla bir iftar programı gerçekleştirdi. İftar programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

        "EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞÜRÜZ, ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLERE MÜSAADE ETMEYİZ"

        İftar vaktinden önce alana gelen Başkan Hasan Can burada vatandaşlara seslendi. Konuşmasında belediye olarak ilçe içinde birçok alanda iftar programı düzenlediklerini vurgulayan Başkan Can, "Eşimizle, dostlarımızla, kardeşlerimizle, komşularımızla, bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 6 ayrı noktada Ümraniye'de iftar veriyoruz. Hiç kimse aç ve açıkta kalmasın. Herkes iftar edebilsin diye. Şu sokak iftarıyla da muhabbeti pekiştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

        "Biz biriz ve beraberiz" diyerek konuşmasının devamında birlik mesajı veren Başkan Can sözlerini şöyle sürdürdü: "Aleviymiş, Sünniymiş böyle bir ayrım bilmedik biz bin yıldan beri. Barış içinde yaşadık. Barışı bozmak isteyenler var. Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın ifadesiyle biz bu sofralarda olduğu gibi ekmeğimizi bölüşürüz, bu ülkeyi bölmek isteyenlere müsaade etmedik etmeyeceğiz."

        Başkan Can'ın konuşmasından sonra iftar vaktinin gelmesiyle yüzlerce vatandaş dua ederek oruçlarını açtı.

        "HER SENE OLMASINI DİLİYORUM"

        Programa katılan vatandaşlardan biri iftar buluşmasından yaşadığı memnuniyeti ise şu sözlerle ifade etti: "Başta babamın sonra tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum. Ben tüm iftar programlarına katılıyorum. Her sene iftar programlarımın olmasını diliyorum."

        (YM-SO-Y)

        19.06.2016 23:18:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler