Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOSNA-SANCAK DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

        İSTANBUL (İHA) - İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Kartal Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen iftar yemeğinde binlerce vatandaş bir araya geldi.

        Pendik Yenipazar Caddesi'nde gerçekleşen iftar yemeğine, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan'ın yanı sıra; Pendik Kaymakamı Osman Tunç, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, CHP Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş, İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Erdem ve çok sayıda vatandaş katıldı. 3 bine yakın vatandaşın katıldığı iftar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Terörün olmadığı bir Türkiye'nin düşlendiği iftar yemeğinde, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

        (EY-ÖK-Y)

        20.06.2016 13:45:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler