Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE'DE SÜRÜCÜ KURSLARI SENDİKALAŞMA YOLUNDA

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale'de bulunan sürücü kursları sendikalaşma yolunda ilk adımı attı. Kısa adı SÜRSEN olan Sürücü Eğitimi İşverenler Sendikası Kırıkkale'deki sürücü kurslarını tek çatı altında topluyor. Kırıkkale İl Temsilcisi olarak Ömer Ayçiçek olarak belirleyen Sendika Genel Merkezi Kırıkkale'de örgütlemeye hızla devam ediyor.

        Sendikalaşma süreci hakkında bilği veren Ömer Ayçiçek, Dernekler, federasyonlar ve Konfederasyon olarak güçlenen yapının bekleneni veremediğini söyledi.

        Sektör adına başarılı ve makro çalışmalar ümidiyle kurulan sivil toplum kuruluşu kısa bir süreçte çalışma azminden yaklaşık, basit ihtiraslar ve hırslar sebebiyle yönetim-seçim v.s. sebeplerle makro projeler üretemediklerine dikkati çeken Ayçiçek, "Maksat sürücü kursu eğitimde farkındalık oluşturmaktadır. Türkiye'nin önemli bir problemi olan trafik kazaları konusunda eğitimde kazaların en aza indirgenmesi, trafik eylem planına en gerçekçi şekilde çalışmasıdır. Bu konuda; sektör temsilcisi çalışanların problemleri, teklifleri, ilgili mercilere ulaştırmak, çözüm getirmektir. Sürücü eğitimindeki çok başlıklığı tekbir idareden birlikte sağlamaktır"dedi.

        Sürücü eğitimi işverenler sendikası; sürücü eğitiminde yaşanan olumsuzluları ortadan kaldırmak üzere çalışma yapmaya odaklanmış, sektörü önemseyen, bu sektörden ekmek yiyen kurucuların, işverenler sendikası adı altında örgütlendikleri bir yapı olduklarını söyleyen Ömer Ayçiçek, "Bu sektörü işini daha güzel yapmak suretiyle devletin trafik problemini çözmesine katkı sağlayan, vergilendirilmiş, eğitim metotlarını kullanan, eğitim veren, çağdaş sürücü eğitimlerini takip eden ve uygulayan bir sektör oluşturmayı hedeflemiştir" şeklinde konuştu.

        (BÖ)

        20.06.2016 17:14:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler