Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ ESKİŞEHİR GENÇLİK KOLLARI FAALİYETLERİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Her gün mahalle mahalle evleri dolaşarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine konuk olan AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Ramazan ayının her gününü sahada geçiriyor.

        Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata'nın katılımlarıyla organize edilen iftarlar bazen yabancı öğrencilerle yapılırken bazen de şehit aileleriyle gerçekleştiriliyor. İftara 5'kala programı çerçevesinde, her gün yolda iftar yapmak zorunda kalanların yanında da oruç açan İl Gençlik Kolları, dış ilçelere de gitmeye önem gösteriyor. Mihallıçcık, Alpu, Sivrihisar ve son olarak Kırka'daki iftar programına katılan İl Gençlik Kolları, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın tarafından organize edilen iftara da katıldı. İftarda İl Gençlik Kolları, Başkan Yardımcısı Emre Aydın, Seçim İşleri Bakanı Ergun Kazanç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından temsil edildi.

        (KA-MET-Y)

        20.06.2016 17:23:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler