Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜN İKİNCİSİ ÇÜNGÜŞ'TE YAPILACAK

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin "Doğa ile bütünleş sporla özgürleş" sloganıyla düzenlediği Doğa Yürüyüşü'nün ikincisi 25 Haziran'da Çüngüş ilçesi Media Mahallesin'de yapılacak.

        Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü'nün, 2015 yılında "Doğa ile bütünleş sporla özgürleş" sloganıyla başlattığı doğa yürüyüşleri devam ediyor. Bu yıl ilki 28 Mayıs'ta Çermik Şeyhan Dede Şelalesin de gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ikincisi Çüngüş ilçesi Media Mahallesin'de yapılacak.

        EN SON BAŞVURU TARİHİ 24 HAZİRAN

        Doğa yürüyüşünün 25 Haziran'da Çüngüş ilçesi sınırları içerisindeki Media Mahallesin'de yapılacağı belirtildi. Tüm katılımcılara üzerinde 'Doğa ile bütünleş, sporla özgürleş' yazılı tişört ve şapka verileceği kaydedildi. Ayrıca, katılımcıların cumartesi günü saat 07.00'da Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda toplanıp saat 07.30'da Media Mahallesine hareket edeceği bildirildi.

        (BE-AKK-Y)

        20.06.2016 18:27:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler