Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TDV'DEN MÜLTECİLERE YARDIM KARTI

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Türk Diyanet Vakfı(TDV) Sinop Şubesi'nce mülteci ailelere alışveriş yardım kartı dağıtıldı.

        Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi ve Sinop Şube Başkanlığı'nın girişimleri ile temin edilen alışveriş kartı, TDV Sinop Şubesi ve İl Müftülüğü tarafından mülteci ailelere dağıtıldı.

        Sinop İl Müftülüğü, TDV Sinop Şubesi kanalıyla ihtiyaç sahiplerine Ramazan-ı Şerif dolayısıyla alışveriş kartı dağıttı. Sadece anlaşmalı markette geçerli olan ve içinde 25 TL yüklü olan kartlardan ailelerin ihtiyaç ve birey sayısına göre 4'er adede kadar verildi. Dağıtımlar, dün itibariyle tamamlandı. Kartların sadece gıda alışverişi için 1 ay içerisinde kullanılması gerekiyor. Gıda kartları, Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şube görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi mülteci ailelerin evlerinde de teslim edildi.

        Türkiye Diyanet Vakfı'nın her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke genelinde gıda kartı dağıtımına devam ettiğini söyleyen İl Müftüsü Erkan, "Geçen yıldan beri Türkiye Diyanet Vakfı, Türkiye'nin içerisinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize vakfın yardımları hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi'nin göndermiş olduğu alışveriş yardım kartlarını TDV Sinop Şubemizin imkanları ile mülteci ailelere alışveriş kartı dağıttık. Her biri 25 lira değerinde olan kartlardan 4'er adede kadar kart verdik. Bu kart, sadece anlaşmalı markette geçerli. Kullanım süresi de 1 ayla sınırlı. 1 ay içerisinde kullanılmazsa içerisindeki para geçersiz oluyor. Yardımlarımız imkanlar nispetinde Ramazan-ı Şerif ayı içerisinde devam edecektir" dedi.

        (OSM-SLH-Y)

        21.06.2016 12:52:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler