Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARSİN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

        TRABZON (İHA) - Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, OSB Yönetim Kurulu'nun üyeleri için düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Trabzon'da bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğine, üyeler aileleriyle birlikte katıldı. Arsin Kaymakamı Ergün Baysal, Arsin İlçe Emniyet Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız, Arsin Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Öksüz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Şükrü Köleoğlu, Kurum Müdürleri ve çok sayıda STÖ temsilcisi katıldı.

        Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan, yemekte yaptığı konuşmada, OSB'ye doğalgaz bağlanması konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Turan, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak, konunun takipçisi olacaklarını söylediler ve çalışmaların hızlandırılması için talimat verdiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

        İftar yemeğinden sonra Arsin OSB ilgili hazırlanan tanıtım filmi izletildi ve Uzman Danışman Tomris Kurt, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunca yürütülen faaliyetler hakkında üyeleri bilgilendirdi.

        (GÖK-ÖS-Y)

        21.06.2016 13:00:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler