Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP ÇAN İLÇE BAŞKANLIĞI İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

        GÜRKAN DÜZENLİ

        ÇANAKKALE (İHA) - CHP Çan ilçe Teşkilatı Menderes Parkında 2 bin kişinin katılımı ile iftar yemeği düzenledi.

        Çanakkale'nin Çan ilçesindeki Menderes Parkında 2 bin kişilik iftar yemeği programı düzenleyen CHP Çan ilçe Başkanı Ümran Aydın, İftar öncesi katılımcılara hoş geldiniz diyerek tüm misafirlerle ilgilendi. İftar yemeğine CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, CHP Yenice ilçe Başkanı Mehmet Gerçek, STK temsilcileri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Çanakkale Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, "Ramazan ayı huzur, barış, birlik ve dayanışma ayı. Maneviyatın en yüksek olduğu aylardan biri. Dolayısı ile CHP Çan ilçe başkanı Ümran Aydın ve yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen her kese bugün bizi birlik ve beraberlik içinde topladıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

        Kepez belediye başkanı Ömer Faruk Mutan "Mübarek Ramazan ayınızı kutluyorum. Mübarek olsun. İnşallah daha huzurlu ve barışın hakim olduğu insanlık değerlerinin yüce kata çıktığı nice günler dileği ile hepinizin önümüzdeki bayramını kutlar iyi akşamlar diliyorum" diye konuştu. CHP Çanakkale milletvekili Bülent Öz "Bu Ramazan ayında tuttuğunuz oruçların, ettiğiniz duaların, yapmış olduğunuz ibadetlerin yüce Allah'tan kabul olmasını sizler adına niyaz ediyorum" dedi. Ezanın okunması ile oruçların açılmasının ardından iftarın yemek duasını Emekli Ahmet Kocabaş Hocanın yaptırması ile program sona erdi.

        (GD)

        21.06.2016 15:29:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler