Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN VALİSİ MUHTEREM İNCE GÖREVİNE BAŞLADI

        ZİYA AKYILDIZ

        ARTVİN (İHA) - Son valiler kararnamesi ile Artvin Valiliğine atanan Muhterem İnce görevine başladı.

        Artvin'in Arhavi ilçesindeki il sınırında Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın ve daire amirleri karşılanan Artvin Valisi Muhterem İnce, ilk olarak bir şehit evini ziyaret etti. Daha sonra şehir merkezine gelerek Valilik makamına geçen Vali İnce, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şeffaflık ve tarafsız bir şekilde Artvin'e hizmet edeceklerini söyledi. Vali İnce, "Görevim esnasında büyük bir sorumluluk bilinci ile tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte, fedakar ve özverili bir şekilde, insan hak ve hürriyetleri başta olmak üzere, hukukun üstünlüğü ve kamu düzeninin sağlanması, demokratik değerler, şeffaflık, tarafsızlık, sevgi ve hoşgörü prensipleri çerçevesinde güzel ilimiz Artvin'e hizmet edeceğiz. Artvinli hemşerilerimizin kamu hizmetlerinden çağdaş, etkin ve hızlı bir şekilde faydalanmaları için tüm tedbirlerin alınmasına devam edeceğiz" dedi.

        Engellilerinin her zaman birinci öncelikleri olacaklarını dile getiren Vali İnce, "Coğrafi yapısı, doğal zenginlikleri, tarihi ve kültürel değerleri ile adeta bir yeryüzü cenneti konumunda olan Artvin ilimizin, başta turizm olmak üzere tüm sektörlerde geliştirilmesi ve kalkındırılması için 'insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' anlayışı ile hareket ederek, var gücümüzle çalışıp hedeflerimize ulaşma gayreti içerisinde olacağız. Vatanımız için evlatlarını seve seve feda etmiş şehit ve gazi ailelerimiz, yaşlılarımız, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız, korunmaya muhtaç çocuklarımız, engellilerimiz her zaman birinci önceliğimiz olacak, sosyal hizmetlerin geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin arttırılması ilk hedeflerimiz arasında yer alacaktır" ifadelerini kullandı.

        (ZA-ÖZ-Y)

        21.06.2016 21:19:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler