Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖREN'DE PEGASUS HEYKELİ İLGİ GÖRDÜ

        FATMA TALAY

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ören Meydanı'nda bulanan Pegasus Heykeli ilgi görüyor. Ören'in eşiz doğası ve plajına hayran kalan vatandaşlar Pegasus Heykeli ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Ören sahilinde hareketlilik başlarken, yurdun değişik yerlerinden gelen vatandaşlar Ören'in değişik yerlerinde bol bol hatıra fotoğraf çektirmeye başladı. Balya ilçesinden gelen Özgür Yüksel, Nuri Bayırlı, Ömer Yüksel ve Selahattin Yılmaz'da, meydanda bulunan Pegasus Heykeli ile fotoğraf çektirdi. Ören'i çok sevdiklerini anlatan Özgür Yüksel," Balya'dan denize girmek için geldik. Deniz ve plaj çok güzel. Denizden çıktıktan sonra da Ören meydanında fotoğraflar çektik. Pegasus Heykeli ile de fotoğraf çektik. Ören sahili çok güzel. Herkesin görmesini dileriz" dedi.

        (FT-EME)

        22.06.2016 12:26:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler