Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İLKADIM VE PERTEK'TEN KARDEŞLİK ÖRNEĞİ

        TUNCELİ (İHA) - Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Tunceli Pertek ilçesinde verilen iftarda Pertekliler ile buluştu.

        İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında kardeş belediyesi Tunceli'nin Pertek Belediyesi'ni ziyaret etti. İlçede, sivil toplum kuruluşları ve bölge esnafı ile de bir araya gelen Başkan Tok, Pertek ile bundan sonrada ilişkileri sürdürerek kendilerine destek olacaklarını söyledi.

        Türkiye'nin batısı ve doğusu arasındaki şehirlerarasında ilişkilerin güçlenmesi adına AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan "Gönül Köprüsü" projesi, İlkadım Belediyesi ile Tunceli'nin Pertek Belediyesi'ni bir araya getirdi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, beraberindeki heyet ile Pertek ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Pertek Kaymakamı Erkan Kaçmaz ve Pertek Belediye Başkanı Recai Vural'ı makamında ziyaret etti. Başkan Tok'a belediye binasını gezdiren Recai Vural, hem Pertek hem de yapmış oldukları faaliyetler hakkında Başkan Tok'a bilgiler verdi.

        Daha sonra AK Parti Pertek İlçe Başkanlığı'na giderek ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Tok, Pertek ziyaretini esnaf ve İlçe Emniyet Müdürü Bekir Aslan ile bir araya gelerek sürdürdü. Kozluk sokaklarında dolaşarak esnaf ile uzun uzun sohbet eden Başkan Tok, bundan sonra her zaman Pertek Belediyesi ve halkı ile güzel ilişkiler kurmaya devam edeceklerini ifade etti.

        PERTEK'TE BİN 200 KİŞİLİK İFTAR

        İlkadım Belediyesi kardeş ilçe Pertek'te vatandaşlara 1200 kişilik iftar yemeği verdi. Düzenlenen iftar programıyla kardeşliğin ve dostluğun buluştuğunu vurgulayan Başkan Tok, birlik ve beraberliğin pekişmesi, kardeşlik, dostluk ilişkileri anlamında çok önemli fırsatlar olduğunu ifade etti.

        "BİZİM ARAMIZDA GÖNÜL KARDEŞLİĞİ VAR"

        "Gönül Köprüsü" projesi ile Pertek Belediyesi ile ilişkiler kurduklarını ve bu ilişkileri bundan sonrada devam ettireceklerini belirten Başkan Tok, "Bu ülkede yaşayan halklar arasında binlerce yıldır süre gelen bir gönül kardeşliği var. Bu kardeşlik, bundan sonra da binlerce yıl devam edecektir. İlkadım ve Pertek arasında bir bağ kurulmasını sağlamak adına buradayız. Pertek halkı hem şehrine, hem de işlerine sahip çıkıyor. Bizim Pertek Belediyemiz ile kurduğumuz gönül köprüsü herkes için örnek olur. Bizleri kimsenin bölemeyeceği konusunda bir mesaj olur. Bu gezide bizlere ev sahipliği yapan Pertek Belediye Başkanımıza, AK Parti yöneticilerine ve bölge halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        22.06.2016 16:39:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler