Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NİN HEDEFİ 4. YILDIZ

        SERDAL ALTINTEPE

        İSTANBUL (İHA) - 2015 yılında "Mükemmellikte Yetkinlik2 ödülü alarak kaliteli belediyecilik anlayışında 3. yıldıza yükselen Beşiktaş Belediyesi gözünü 4. yıldıza dikti.

        Markalaşma adına geçtiğimiz yıl Mükemmellikte Yetkinlik ödülünü alarak kaliteli belediyecilik anlayışında 3. yıldıza yükselen Beşiktaş Belediyesi 4. Yıldız çalışmaları kapsamında KalDer işbirliğiyle personeline seminer verdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ve Beşiktaş Belediyesi personelleri katıldı.

        "4. YILDIZI ALACAĞIZ"

        Personeline seslenerek kalitenin önemine değinen ve sosyal projelerde personelinin de imzasının olması gerektiğini söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Çağdaş yönetim sistemlerinin temel unsuru KalDer' de olduğu gibi liderliktir. Akıllı yönetimin başarmanın yolu dışarıdan bazı güçleri içimize sokmaktır. Biz çalışıp mücadele ederken bu sürecin içerisine de KalDer'in aklını da sokacağız. 4. yıldız bu anlamda bizim için çok önemli, geçtiğimiz yıl 3. yıldızı aldığımız gibi personel arkadaşlarımızla aynı çalışma ve özveriyi devam ettirerek 4. yıldızı da alacağız" dedi.

        4 yıldızı alma sürecinde her bireyin zincirin bir halkasını oluşturduğunu ifade eden Hazinedar, KalDer hedefine ulaşmak için yapacakları öncelikli olarak yapılacakları anlattı. 4. Yıldızın kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Hazinedar konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

        "Toplam kalite dediğimiz hedefte her birey zincirin halkası. O halkalarda yaşadığımız her sorun aslında bizim motivasyonumuza, enerjimize, sürecimize darbe vuruyor. Bu nedenle ben her cümlemde Kalder'den ve Kalder hedefinden bahsediyorum. İşin başındaki idareci bu hedefleri kendisi içselleştirmezse, sonra da bütün kadrolarının hissetmesini sağlamazsa bu iş tam sonuç vermez. Çok eğitimli bir kadro var. Şimdi biz 4 yıldız almak istiyoruz. O yıldızı almak için ilk olarak her konuşmamızda Kalder diyoruz. İkinci olarakta bundan sonraki bütün yazışmalarımızda, birbirimize yazdığımız bütün elektronik postalarda, bütün resmi yazılarda 4 yıldız hedefimizi paylaşacağız. Bu motivasyon işin en önemli unsuru. Yani biz odaklanacağız, çalışacağız, mücadele edeceğiz ama bu sürecin içine Kalder'in hakkını da sokacağız. 4 yıl benim için bu anlamda çok önemli."

        Seminere katılan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı da Kalder'in kuruluş amacı hakkında açıklamalarda bulundu. Kalder'de belirlenen değerlerin ülkenin varlığına hizmeti amaçladığını belirten Eminoğlu, "Bu ülkede rekabet gücünün artması, insan yaşamının kalitesinin artması bizim ana hedefimiz. Dolayısıyla bir insanın yaşamının kalitesinin artması bizim varolma nedenimiz. Bunu yapabilmek adına attığımız her adımı hem kendimiz için hem karşımızdaki için hem bu ülke için yaptığımızı hiç unutmamalıyız." dedi.

        Konuşmaların ardından Beşiktaş Belediyesi birim amirlerine, Kalder ile ilgili hazırlanan sunum yapıldı. Beşiktaş Belediyesi markalaşma adına geçtiğimiz yıl Mükemmellikte Yetkinlik ödülünü alarak kaliteli belediyecilik anlayışında 3. yıldıza yükselmişti.

        (SA-ÖZ-Y)

        22.06.2016 18:21:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler