Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYRAKLI'DA EN ANLAMLI TURNUVA

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        İZMİR (İHA) - Bayraklı Belediyesi, geçici görevle gittiği Şırnak'ta teröristlerce geçtiğimiz mart ayında şehit edilen İzmirli polis memuru 52 yaşındaki Cemil Koç adına düzenlediği futbol turnuvası başladı. Turnuvanın açılış maçında Göztepe ve Karşıyakalı minik futbolcular karşılaştı. Futbolcular, maç öncesi birbirlerine karanfil verdi.

        Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, anlamlı bir turnuva düzenliyor. İzmir'de görevi sırasında futbol saha komiserliği de yapan aynı zamanda sevilen bir spor adamı olan Şehit Polis Cemil Koç'un ismi futbol turnuvasına verildi. 8-9 ve 10 yaş kategorilerinde düzenlenen turnuva geçtiğimiz gün Doğançay Futbol Tesislerinde başladı. Turnuvaya Bayraklı Belediyesi, Bornova Belediyesi, Bergama Belediyesi, Bergama Gençlerbirliği, Gümüşpala, Mavişehir 79 Yıldız, Kemalpaşa 1923,Fikrialtay, İlkadım, Soğukkuyu, Çamdibi Spor, Çamdibigücü,Damlacık, Güzeltepe, İzmirgücü, Aliağa F.K, Altınordu, Buca, Göztepe, Altay, Karşıyaka, Akhisar, İzmir Barcelona,Doğanlar, Pınargücü,Bornova 1881, Soğukkuyu, Çay Mahalle Demirköprü, Onur Gençlik takımları katılıyor.

        BÜYÜKLERE ÖRNEK OLSUN

        Turnuvanın startında 2008 doğumlu Göztepeli ve Karşıyakalı minik futbolcular karşılaştı. Karşılaşma öncesi ev sahibi olan Göztepeli futbolcular, Karşıyakalı futbolculara karanfil verdi. Öte yandan turnuvaya Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, İl Hakem Kurulu ve Saha Komiserleri Derneği de destek veriyor. Turnuvanın final maçı 29 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

        İYİ BİR SPOR ADAMIYDI

        Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Kendisi iyi bir polis olmasının yanında aynı zamanda bir spor adamıydı. Şehidimizin adına bir futbol turnuvasına düzenlemek istedik. Çok da güzel oldu. Çocuklarımız, centilmence çıkıp maçlarını oynuyor. Onlara küçük yaştan itibaren Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'ben sporcunun çevik ve ahlaklısını severim' sözünü hatırlatmamız ve aşılamamız gerekiyor. Maçlar şehidimizin adına yakışan bir şekilde centilmence geçiyor. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

        (MY)

        23.06.2016 11:31:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler