Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İFTAR SONRASI KAN BAĞIŞLADILAR

        SÜLEYMAN ÖZAYDIN

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Kızılay Kan merkezi mobil aracı Manyas'ta iftar sonrası vatandaşların kan bağışlarını kabul etti.

        Manyas'ta iftar sonrası vatandaşlar kan bağışında bulundu. Çarşı Camisi karşısında konuşlanan Kızılay Kan Merkezi mobil aracı iftardan sonra kan bağışlamaya gelen vatandaşların bağışlarını kabul etti. Doktor Veysel Gökçe, Flebotomistler Engin Şekercioğlu, Gözde Benli, Hanife Yarga ve Bahar Kukuş'tan oluşan Kızılay Kan ekibi kan bağışlamaya gelen vatandaşların sağlık kontrolü ve kan incelemelerini yaptıktan sonra uygun olanların kan bağışlarını kabul ettiler.

        Kızılay Manyas şube başkanı Fikret Özyar, Kızılay Kan ekibinin her ay rutin olarak ilçeye geldiğini, Ramazan ayı dolayısı ile bu kez iftar sonrası kan bağışlarını kabul ettiğini ve Manyas'lıların kan bağışı konusunda gerekli duyarlılığı gösterdiğini söyledi

        Özyar, sahura kadar kan bağışlarını kabul edecek olan ekibin 50 ünite civarında kan toplayabileceğini söyledi.

        (TS-

        23.06.2016 14:17:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler