Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİCE MYO'YA ADALET BÖLÜMÜ AÇILIYOR

        UTKU YAŞAR CÜCE

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksekokulu (MYO)'na Adalet Bölümü açılmasına yönelik karar Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylandı.

        Üniversiteyle birlikte Çanakkale'nin de geliştiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, "Çanakkale'de yürüttüğümüz hizmet siyaseti şehrimizin marka değeri çok farklı başlıkları bir arada düşünmemizi gerektiriyor. Üniversitemiz bu başlıklardan biri. Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale vizyonumuzun ön sıralarında. Çünkü biliyoruz ki üniversitemizin büyümesi Çanakkale'nin büyümesi, gelişmesi demek. Evet, üniversitemiz büyüyor. Kampüsüyle, donanımıyla, artan bölüm ve öğrenci sayısıyla bu büyüme ortada. Öğrenci sayısı 45 bini aştı. Sadece merkez kampüs değil ilçelerimizde bulunan yüksekokulları da yakından takip ediyoruz. Yakın zamanda Çan'a açılması onaylanan İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü paylaşmıştık. Öğrenci sayısı bin 500'ün üzerine çıkan Yenice'mize de müjdesini verelim. Yenice Meslek Yüksekokulu'na Adalet programı açılması Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylandı. Yenice'mize, Çanakkale'mize, Üniversitemize hayırlı olsun. Emeği geçenlere başta Rektörümüz olmak üzere teşekkür ediyorum" dedi.

        (UYC-MA)

        23.06.2016 16:38:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler