Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİHALIÇÇIK'TA GELENEKSEL BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI

        ESKİŞEHİR (İHA) - Mihalıççık esnafı, birlik ve dayanışma örneği göstererek Cumhuriyet Meydanı üzerinde yüzlerce kişiye iftar verdi.

        Mihalıççık'ta çeşitli alanlarda faaliyet gösteren esnaf bir araya gelip, iftar vererek örnek bir birliktelik sergilediler. Esnaf birlik beraberlik iftarına, yüzlerce esnaf aileleri ile birlikte katıldı. İftar sonrasında program hakkında bilgi veren Mihalıççık Belediyesi eski Başkanı Ümit Güven ve ilçe esnaflarından Yunus Taş, "Birçok esnafımız maddi manevi katkıda bulundu. Organizasyon konusunda zaten sıkıntımız yok, çünkü her yıl birçok defa iftar programı düzenliyoruz. Kurduğumuz sofraların muhtevası geniş, mütevazı gönül sofraları olarak tanımlıyoruz. Hemen hemen tüm esnaflarımız, ayrıca siyasilerimiz, doktorlarımız, işçi ve memurlarımız sofralarımızı doldurdu. Böylelikle birlik beraberlik ve kaynaşma duygularımız arttı. Ramazan ayının ruhu budur. Birçok yöreye örnek olduk. Ramazan sonuna kadar inşallah üç iftar daha planlıyoruz. Esnaflarımız başta olmak üzere maddi manevi katkıda bulunan ve davetimize icabet eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" açıklamalarında bulundular.

        (İHA-KÇ)

        24.06.2016 11:01:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler