Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TARAKLI 11. BULUŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

        SAKARYA (İHA) - Büyükşehir Belediyesi 'Mahallemde İftar Var' programlarında huzur sofralarının 11.'si Taraklı'da kuruldu.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Mahallemde İftar Var' programları Taraklı'da devam etti. Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleştirilen 11. iftar buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Taraklı Kaymakamı Muhammet Kaya, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Başkanı Erdal Özen ve çok sayıda vatandaş misafir oldu.

        Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Adem Kemaneci'nin Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan programda Başkan Toçoğlu, kardeşlik sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret etti. Beraberinde Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eden Toçoğlu, miniklere de ayrıca özel ilgi gösterdi.

        Okunan ezan sonrasında huzur sofralarında buluşan Taraklı sakinleri hep birlikte oruçlarını açtı. Yemek duasına ise binlerce misafir hep birlikte âmin dedi. Başkan Toçoğlu ilçe buluşmasının devamında Taraklı Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Muhtarlar ile sohbet eden Toçoğlu, yeni hizmet binalarının hayırlı işlere vesile olması temennisini muhtarlara iletti. İftarın ardından sahneye çıkan Hayali Seçkin Bayramoğlu ise, miniklere eğlence dolu meddah hikâyeleri anlatarak keyifli bir akşam geçirmelerine vesile oldu.

        (BB)

        25.06.2016 16:19:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler