Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLARI SAHURDA BİRARAYA GELDİ

        COŞKUN SAĞLAMDİN

        NEVŞEHİR (İHA) - AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları Acıgöl ilçesinde sahur programında bir araya geldi.

        AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Acıgöl ilçesinde sahur programında bir araya geldi. Acıgöl Belediyesi ev sahipliği tarafından düzenlenen sahur programında belediye başkanları AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider ve İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'e belediye çalışmaları hakkında bilgiler verirken ne gibi ihtiyaçları olduğunu da Milletvekili Gizligider'e anlattılar.

        AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik içerisinde olduklarından dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti. Gizligider, " AK Belediyeler olarak halkımızın istek ve taleplerini yakından takip ettiğinizi çok biliyoruz. Bizler halkımızın hizmetkarlarıyız. Gerek ilçe gerekse beldelerimizin eksikliklerini tabi ki biliyoruz. Tüm taleplerinizi en kısa zamanda milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte çözeceğimizden şüpheniz olmasın" dedi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        27.06.2016 09:15:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler