Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARPAÇAY'DA 24 DERSLİKLİ OKUL VE YURT İNŞAATININ YAPIMI DEVAM EDİYOR

        KARS (İHA) - Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Okul ve Yurt inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

        Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı ve İl Özel İdaresinden teknik personellerle inşaatı devam eden 24 derslikli okul ve yurt binasında incelemelerde bulundu.

        Önder, uzman personeller ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında detaylı yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İnşaatı tamamlandığı zaman Mihralibey Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne tahsis edilmesi planlanan okul, mevcut haliyle yetersiz dersliklerde hizmet veren okulun derslik ve yurt problemini çözmüş olacak.

        Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, eğitim öğretim yılına yetiştirilmeye çalışılan inşaat çalışmalarının bitmesi durumunda, ilçe merkezinde eğitim öğretim gören öğrencilerin yaşamış oldukları derslik problemini ve köylerden gelen öğrencilerin yurt problemini büyük oranda ortadan kaldıracağını belirtti.

        Kaymakam Lokman Önder, bir süre inşaat çalışanlarıyla sohbet etti. Okul ve Yurt Binası'nın 2016-2017 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

        (IÇ-AA-Y)

        27.06.2016 12:06:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler