Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAYDİ ÇOCUKLAR EĞLENCEYE

        - PANAYIRLAR BAYRAMA KADAR KAZAN VE KIZILCAHAMAM İLÇELERİNDE VATANDAŞLARI EĞLENDİRECEK

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği yaz eğlence programlarından 'Mahalle Panayırları', bu yıl da başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların ortak eğlencesi olmaya devam ediyor.

        Tatilini Ankara'da geçiren ve başka yere gitme olanağı olmayan Ankaralıların sıcak yaz akşamlarını bahara çeviren 'Mahalle Panayırları', çocukların şen kahkahalarıyla coşku içinde geçiyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, önce Nallıhan ilçesinde kurulan Mahalle Panayırları bu yıl da iki farklı koldan Başkent'i gezerek, başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların ortak eğlencesi olmayı sürdürüyor.

        PANAYIRLAR KARNE HEDİYESİ OLUYOR

        Okulların kapanmasının ardından mahallelerinde açılan panayıra akın eden çocuklar, Etiyopya Akrobasi Grubu ile Moğolistan Sirki'nin gösterileriyle heyecanlanıyor, yüz boyama aktiviteleriyle eğleniyor, mekanik ve şişme oyuncakla mini go-kartta binip coşkulu saatler geçirerek, tatilin keyfini çıkarıyorlar.

        Düzenlenen çekilişlerle, çocuklara hediyelerin de verildiği panayırlar, Ramazan Bayramı'na kadar Başkentlileri eğlendirmeyi, güldürmeyi ve tatil keyfi yaşatmayı sürdürecek.

        Sıcak yaz akşamlarında tatile gidemeyen ailelerin buluşma adresi haline gelen panayırlar, bu yıl da Nallıhan, Beypazarı, Çayırhan, Ayaş ve Güdül'de sahnelenen birbirinden farklı aktiviteleriyle, yüz binlerce Başkentlinin akınına uğradı.

        Ramazan ayı süresince saat 18.00 başlayarak iftar saatinde verilen aranın ardından 23.00'a kadar gösteri ve eğlencenin adresi olmayı sürdüren Mahalle Panayırları, bu hafta da Kazan ve Kızılcahamam ilçelerinde, gösteriler ve eğlenceli aktiviteleriyle vatandaşları ağırlamayı sürdürecek. (BC-HA-Y)

        28.06.2016 10:55:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler