Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ CAMİLERİ DÜZENLİ OLARAK TEMİZLİYOR

        İSTANBUL (İHA) - Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşların Kadir Gecesi'nde ibadetlerini huzur içinde gerçekleştirmeleri amacıyla ilçedeki 73 camiyi daha yoğun bir çalışma ile temizliyor.

        Vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri amacıyla ilçedeki camileri haftalık periyotlarla temizleyen Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaklaşan Kadir Gecesi öncesi temizlik ve bakım çalışmalarını arttırdı. İlçedeki 73 camiyi Kadir Gecesi öncesi daha yoğun ve ummalı bir çalışma ile temizleyen Gaziosmanpaşa Belediyesi ekiplerinin bu çalışması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

        Camilerin temizliği konusunda büyük bir hassasiyet gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Camilerimiz bizim en kutsal mekanlarımız. İnsanlarımızın bu kutsal mekanlarda temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri bizim için önem taşıyor. Bu kutsal mekanların maneviyatına uygun bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi öncesi de ilçemizdeki bütün camilerin temiz olmasını istedik. Vatandaşlarımız bu kutsal gecede ibadetlerini camilerde hijyenik ortamda yapacaklar" dedi.

        (HB-ÖK-Y)

        28.06.2016 14:06:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler