Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KULP KAYMAKAMLIĞI 400 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

        MUHSİN TAŞ

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) katkılarıyla 400 kişiye iftar yemeği verdi.

        Merkez İlköğretim Okulu bahçesinde, "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik" adı altında üçüncüsü düzenlenen iftar programına, Kaymakam Fatih Dülgeroğlu, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Program, ilahi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından dua eden katılımcılar, birlikte iftar açtı.

        İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, "Bugün burada vatandaşlarımız ile birlikte iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum, Emeği geçen arkadaşlara ve davete katılanlara teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin" dedi.

        Program, İlçe Müftüsü Selahattin Özçelik tarafından okunan dua ile sona erdi.

        (MT-MP-Y)

        29.06.2016 11:24:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler