Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN SOYLU KAYINPEDERİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

        İZMİR (İHA) - 67 yaşında yaşamını yitiren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun kayınpederi Ertaç Akbabaöz, son yolculuğuna uğurlandı.

        Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun kayınpederi Ertaç Akbabaöz, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 67 yaşında hayatını kaybetti. Akbabaöz, için cenaze töreni düzenlendi. Başkan Soylu'yu zor gününde siyasiler de yalnız bırakmadı. Oğlananası Camii'nde ikindi namazında kılınan cenaze namazına Akbabaöz'ün ailesi ve sevenlerinin yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ve ilçe teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Taşkıran ve Ayşegül Duran Türker, Menderes Belediyesi meclis üyeleri ile bölge müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akbabaöz'ün naaşı kılınan cenaze namazının ardından Oğlananası Karşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Cenazenin ardından taziyeleri kabul eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " Kayınpederim Ertaç Akbabaöz'ün vefatı nedeniyle zor günümüzde bizlerle olan, arayan soran, acımızı paylaşan tüm dost ve kardeşlerime teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

        (HG-Y)

        30.06.2016 12:23:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler