Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Öz, dolu yağışından zarar gören tarım arazilerini inceledi

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent Öz Ezine ilçesine bağlı Yenioba köyünde dolu yağışın dan zarar gören kavun, karpuz ve domates tarlarını yerinde inceledi.

        Ezine ilçesine bağlı Yenioba köyünde geçtiğimiz günlerde sağanak yağmur ile birlikte ceviz büyüklüğünde yağan dolu ile tarım alanlarında ekili bulunan kavun, karpuz ve domates tarlalarındaki ürünler büyük zarar görmüştü. Yenioba köyünde zarara uğrayan çiftçilerin tarlalarını yerinde inceleyen CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, "Çiftçilerimizin tarlalarını ziyaret ettik. Burada da yaşanan mağduriyeti gördük. Hem mahsulen zarar ettikleri gibi çektikleri kredileri nasıl ödeyeceklerini kara kara düşündüklerini söylediler. Bizde bu bölgelerimizin Afet Bölgesi ilan edilerek zararların karşılanması ya da kredi ödemelerinin de bir yapılandırma yapılması konusunda TBMM'de Önerge verdiğimizi ifade ettik" dedi.

        (GD)

        01.07.2016 11:42:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler