Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir'de 2 köprülü kavşak ve 1 parkın ismi değiştirildi

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Belediye Meclisi, şehir merkezinde bulunan Ürgüp-Avanos ve Gülşehir köprülü Kavşaklarına yeni isim verirken, Pforzheim Parkı'nın ismini değiştirme kararı aldı.

        Nevşehir Belediye Meclisi'nin 2016 yılı Temmuz ayı toplantısı, Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. 2016 yılı Temmuz ayı i Nevşehir Belediyesi Meclis toplantısında Nevşehir' in Esentepe Mahallesi'ndeki Ürgüp-Avanos yolu ile ve Cevher Dudayev Mahallesi'ndeki Gülşehir yolu üzerinde hizmete kazandırılan Köprülü Kavşağa isim verilmesi ve Esentepe Mahallesi'ndeki Pforzheim Parkı'nda isim değişikliği yapılmasına yönelik gündem maddesi ele alındı. Ürgüp-Avanos yolu üzerindeki köprülü kavşağın ismi 'Yavuz Sultan Selim Han Köprülü Kavşağı' olarak belirlenirken, Gülşehir yolu üzerindeki köprülü kavşağın ismi de 'Fatih Sultan Mehmet Han Köprülü Kavşağı ' olarak isimlendirilmesi kararlaştırıldı.

        Temmuz ayı Nevşehir Belediye Meclisi toplantısında ayrıca Esentepe Mahallesi'nde bulunan Pforzheim Parkı'nın adının da 'Dostluk Parkı' olarak değiştirilmesi karara bağlandı.

        (COŞ-SK)

        01.07.2016 16:13:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler