Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da Kadir Gecesi'nde Camiler doldu taştı

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - Aydın'da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde camiler doldu taştı.

        Kadir Gecesi, tüm İslam alemi ve Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da İl Müftülüğü'nün düzenlediği Kur'an-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif programlarıyla ihya edildi. Aydın'ın Efeler ilçesinde Kadir Gecesi'ni ibadetle geçirmek isteyen vatandaşlar camilere akın etti. Merkez Beycami başta olmak üzere ve diğer camilere teravih namazı için gelen vatandaşlar camide yer bulamayınca cami avlularında kilim ve hasırlar üzerinde namaz kıldı. Namaz sonrası eller hep birlikte semaya yükselirken; af ve mağfiret için dualar edildi. Öte yandan Camiler sabaha kadar açık bulundurularak, halkın Kadir Gecesi'nde rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirilmesi sağlandı.

        Kadir Gecesi nedeniyle cami girişlerinde hayırseverler tarafından lokum, su ve Büyükşehir Belediye personeli tarafından kar helvası ikram edildi

        (BÇ-MB-Y)

        01.07.2016 23:49:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler