Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşikdüzü'ne otobüs seferleri pazartesi günü başlıyor

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşikdüzü ilçesi ve KTÜ arasında otobüs taşımacılığına Pazartesi günü itibariyle başlıyor.

        Hafta içi her gün ve Cumartesi günü olmak üzere haftada 6 gün verilecek olan ulaşım hizmeti kapsamında KTÜ ve Beşikdüzü ilçesi arasında her gün karşılıklı ikişer sefer düzenlenecek. Seferler sabah 06.30'da Beşikdüzü'nden başlayacak. 10.30'da KTÜ'den Beşikdüzü otobüsü hareket edecek. Beşikdüzü'nden KTÜ'ye ikinci otobüs 14.00'da, KTÜ'den Beşikdüzü'ne ikinci otobüs ise 17.15'te hareket edecek.

        Bu kapsamda KTÜ ve Beşikdüzü arasındaki tüm ilçelerde taşımacılık hizmeti verilecek. KTÜ'den kalkan otobüsler Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan sahil peronuna uğradıktan sonra Akçaabat, Çarşıbaşı ve Vakfıkebir ilçelerine de taşımacılık hizmeti vererek Beşikdüzü'ne varacak. Beşikdüzü'nden kalkan otobüslerde aynı güzergâhtan KTÜ'ye ulaşacak.

        Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlara verdikleri biz sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "KTÜ ve Beşikdüzü arasındaki uzun güzergâhta toplu taşıma hizmetine Pazartesi başlıyoruz. Şehrimizin batısında bulunan tüm ilçelerimize, insanlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        (OK-ÖK-Y)

        02.07.2016 17:14:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler