Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Muş Milletvekili Şimşek Malazgirt'te

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, teşkilat ile beraber Malazgirt ilçesinde bayram ziyaretlerinde bulundular.

        Önceki gün Varto, Hasköy ve Korkut ilçeleri ile birlikte belde ve köylere ziyaretler eden heyet, bayramın üçüncü gününde de Malazgirt'e geldiler. AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün ile Merkez İlçe Başkanı Halil Subaşı ve çok sayıda partililerinde katıldığı ilçe ziyaretleri ilk olarak Malazgirt'te başladı. Kentin girişinde milletvekili Mehmet Emin Şimşek ile beraberindeki heyeti karşılayan Malazgirtliler, parti binasına geçti. AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığında ilçe başkanı Kenan Deniz ve partililerle buluşan Şimşek burada yaptığı konuşmasında, "Bugünü görmekten son derece mutlu olduğum. Çok kıymetli aile büyükleri hepinizin bayramını tebrik ederim. Güzel bir Ramazan ayından sonra, hamd olsun ki güzel bayramlarda bir araya geliyoruz. Malazgirt'te her geldiğim zaman bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Her zaman daha keyifli, her zaman daha çok mutlu oluyorum. İnşallah bir daha ki gelişlerimizde artık buralara sığmayacağız. Allah bu birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin. Malazgirt ne kadar muş ilimize 130 kilometre uzakta olsa bile, bizim ecdatlarımızın yaşadığı yerlerdir. Batıda kime sorsan Malazgirt'i bilir. Biz ecdatlarımızın yaşadığı bu toprakları çok önemli buluyoruz. Rabbim bu topraklarda acı göstermesin, Rabbim bu topraklarda hiçbir evladımızın bir damla kanın yere düşmesine izin vermesin. Malazgirt küçük bir ilçe olsa bile her zaman büyük yatırımlara değer bir ilçemizdir. Bu bayram gününde siyaset yapmak istemiyoruz. Ama şunu belirtmek istiyorum. Değerli arkadaşlar değerli partililer şimdi üç noktaya dikkat çekeceğim. Türkiye'miz bugünkü durumuyla Orta Doğunun, hatta ümmet coğrafyasının gönül coğrafyasının lideri şeklindedir" dedi.

        " TÜRKİYE'MİZİN VE ÜMMETİMİZİN GÜÇLENMESİNİ İSTEMEYENLER VAR"

        Attığı her adım yaptığı her başarı Müslüman âleminde çok yakından takip edilmektedir diyen Şimşek, "Türkiye'mizin ve ümmetimizin güçlenmesini istemeyenler var. Bakıyorsun 3'üncü köprü yapılıyor, İstanbul'da hava alanında bir saldırı oluyor. Bakıyorsun İzmit körfezinde Osmangazi köprüsü yapılıyor, bakıyorsun Medine'de patlama oluyor. Bakıyorsun kanal İstanbul konuşuluyor, Bağdat'ta 213 insan katlediliyor. Bakıyorsun başka bir proje gelişiyor, illaki bir insan coğrafyasında, bir yerlerde bir sıkıntı meydana geliyor. Komşularımızla ilişkilerimizi, ümmetimizin büyümesi istemeyenler var. Terör taşeronları rahat durmuyorlar. Allah onlara fırsat vermesin" dedi.

        Malazgirt ilçesine yapılacak yeni hastanede yaklaşık yüz kardeşimiz daha iş imkânına sahip olacağını ifade eden Şimşek, "İki çok önemli projeden bahsetmek istiyorum, hem Murat Nehrinin ıslahı, hem de bizim Muş Bulanık ile Malazgirt arası otoyolu gündemimizde. Bu projelerimize çok yakında başlanacaktır. Bizler AK Partililer olarak Malazgirt halkının her daim yanındayız ve her zaman hizmetindeyiz. Burada geçtiğimiz seçimlerde ne kadar oy aldığımız önemli değil, önemli olan Malazgirt halkına ayırım yapmadan hizmet etmektir. Biz AK Parti olarak tüm Türkiye'nin partisiyiz ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Malazgirt halkına söz veriyoruz. Sizlerin huzuru, refahı için elimizden gelen tüm gayretleri sefer etmeye hazırız. Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Tüm Malazgirt halkına sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Hepinizin Ramazan bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

        AK Parti Muş milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki heyet daha sonra Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığına gitti. Buradaki ziyaretlerini sürdüren heyet, daha sonra Bulanık ilçesi,ne geçtiler.

        (VE-ŞAK-Y)

        07.07.2016 15:57:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler