Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKÜER ve MİYAD üyeleri Selami Vardar Yaşlılar Köşkü'nü ziyaret etti

        - Huzurevi sakinleri türkülerle eğlendi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Kültür Sanat Derneği'ne (ESKÜDER) üye sanatçılar ve Mihalıççıklılar Yaptırma Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği (MİYAD) üyeleri, Mihalıççık ilçesinde bulunan Selami Vardar Yaşlılar Köşkü'nü ziyaret etti.

        ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu, dernek üyesi sanatçılar, MİYAD Dernek Başkan Yardımcısı Vedat Ulubağ ve dernek üyeleri, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Yasemin Öztürk'ün ev sahipliğinde Mihalıççık Huzurevi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Huzuevi sakinleri, Eskişehirli ses sanatçısı Mustafa Gökçe'nin söylediği türkülerle gönüllerince eğlendi.

        ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu etkinliğin açılış konuşmasında, "ESKÜDER olarak bugüne kadar Eskişehir'de bulunan 28 dernek, vakıf ve odalarımıza sanat yönünden destek olduk. Bugün de Mihalıççık Huzurevi'nde yaşayan değerli büyüklerimizin ellerini öpmeye ve gönüllerini almaya geldik. Sanatçılarımızla düzenlediğimiz etkinlikte şiirler okuyarak, şarkılar ve türküler söyleyerek yaşlılarımızı mutlu etmeye çalıştık" dedi.

        Konuşmaların ardından ESKÜDER üyesi sanatçılar ve ozanlar tarafından şarkılar ve şiirler seslendirilirken, huzurevi sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirildi.

        (EA-KA-MK-Y)

        10.07.2016 12:16:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler