Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        12. Kadılar Yayla Şenliği'ne yoğun ilgi

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde Yukarısökü Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği ile köy muhtarlığı tarafından düzenlenen 12. Kadılar Kuş Üzümü Yayla Şenliği yapıldı.

        Program saat 13.00'de dernek başkanı Miktat Kömürcü'nün konuşmasıyla başladı. İstanbul Çatalzeytinliler Yardımlaşma Derneği Halkoyunları ekibi Kastamonu yöresi oyunlarını sundular. Ayhan Pulatkan, Ankaralı Ebru, Yavuz-Selim Demirci sahne aldılar. Şenlik ağalığını 4000 TL ile Beytullah Topçu aldı. Emirhan Kaya 1000 TL ile şenliğin genç ağası, Eylül Naz Bıyıklı 1000 TL ile hanımağa seçildiler. Şenliğe katılanlara fasulye çorbası ikram edildi. Şenlik programı dernek yararına düzenlenen eşya piyangosu ile sona erdi.

        (EÖ-OA-Y)

        10.07.2016 14:45:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler