Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ümraniye'de temizlik uygulamaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - 2004'ten bu yana ilçeyi daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bünyesinde oluşturduğu 'Toplu Çalışma Ekibi' ile temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ümraniye, bu yönüyle İstanbul'un en temiz ilçesi unvanını koruyor.

        Ümraniye Belediyesi, sürekli ve düzenli temizlik uygulamalarına devam ediyor. Ümraniyeliler için daha yaşanabilir, temiz ortamlar oluşturmak ve yaşam kalitesini yükseltmek doğrultusunda hizmetlerini sürdüren Ümraniye Belediyesi, 2013'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği "Türkiye'nin En Temiz Şehri Yarışması"nda kazandığı İstanbul'un en temiz ilçesi unvanını koruyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 18 kişiden oluşan Toplu Çalışma Ekibi, 8 bölgeye ayrılan ilçede; boş arsaların temizliği, kaldırım üzerinde ve diplerinde dönemsel olarak oluşan otların temizliği, kaldırım ve refüjlerin boyanması, duvar yazılarının silinmesi ve özel tasarlanmış araçlarla da makineli yıkama ve süpürme çalışmalarını yürütüyor.

        (HK-MK-Y)

        11.07.2016 15:17:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler