Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ürgüp Belediyesi Nevşehir Spor taraftarlarına otobüs tahsis edecek

        (Fotoğraflı)

        Şerif Taşar

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Spor Kulüp Başkanı ve yöneticileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

        Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkanvekili Emrah Akün, yönetim kurulu üyeleri İsmail Ördü ve Umut Araz Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti. Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici burada yaptığı açıklamada, " Nevşehir Spor sadece il merkezinin değil tüm şehrin, tüm ilçelerin takımı. Bu yüzden biz yeni yönetim olarak Nevşehir sporumuzu ilçelerin de sahiplenmesini istiyoruz. El ele hep birlikte Allah'ın izni ile bu takımı önce 3. Lige ardından da 2. Lige çıkartmanın peşindeyiz. Sizlerden de bu konuda desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

        Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da açıklamasında, "Nevşehir Spor tabi ki tüm şehrin bir takımı. Bizlerde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Ürgüp Belediyesi olarak Nevşehir sporumuzun Gazi Stadyumunda oynayacağı her maça bir otobüs tahsis etmenin sözünü veriyorum. Ürgüp'ten Nevşehir sporumuzun maçına gidecek olan tüm taraftarlarımıza belediye olarak ücretsiz taşıma hizmeti yapacağız." şeklinde konuştu.

        (COŞ-SK)

        12.07.2016 16:49:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler